31 maart 2020 Door skyncare Uit

Beter in je vel dankzij het RainPharma dieet

Voel je jezelf niet goed in je vel? Wil je af van overtollige kilo’s? Maar vind je het belangrijk om geleidelijk aan af te vallen zodat je resultaat voor altijd behouden blijft? Wij bieden het RainPharma dieet aan waarmee je niet alleen zal vermageren, maar ook positiever in het leven zal staan.

Wat is het RainPharma dieet?

Wanneer je snel gewicht wil verliezen, kies je best voor een proteïnedieet. Toch stellen wij ons vragen bij de langetermijnvisie van deze diëten waardoor SkynCare op zoek ging naar een alternatief. Zo kwamen we bij het RainPharma dieet, iets waar wij rotsvast in geloven.

Het RainPharma dieet is namelijk niet gewoon een dieet, het is een filosofie. RainPharma streeft naar een gezonde levensstijl, maar ook naar een verbetering van je huid en energiepeil.

Wist je trouwens dat het 100% Belgisch is? Concreet omvat het RainPharma dieet naast een efficiënt afslankprogramma ook voedingssupplementen en shakes. Door deze combinatie raak jij al snel je overtollige kilo’s kwijt zonder roofbouw te plegen op je lichaam. De nadruk van het RainPharma dieet? Die ligt op gezonde voeding én het behoud van een gezonde levensstijl na het dieet. En net daardoor onderscheidt RainPharma zich van andere diëten. Met de hulp van een voedingscoach bereik jij gegarandeerd jouw streefgewicht!

Hoe verloopt het RainPharma dieet?

Allereerst kom je langs bij ons en houden we een intakegesprek van ongeveer een uur. Hierin krijg je alle informatie en de producten (RainPharma dieetbox en een receptenboek) die jij nodig hebt om met het RainPharma dieet te starten. We overlopen alles: wat je mag eten, wanneer je een shake moet drinken, welke maaltijden je mag nemen op restaurant, enzoverder. Daarnaast doen we natuurlijk ook een gewichtscontrole en vetmeting. Zo ben jij klaar om met het RainPharma dieet te starten.

Ongeveer 10 dagen later houden we weer een gewichtscontrole en vetmeting. Je streefgewicht behalen? Ja, na maximum 12 weken ben je er al. Hierna ga je terug normaal eten, maar we houden je nauwlettend in de gaten. De gewichtscontroles gebeuren vanaf nu op regelmatige basis. We leren je een gezond voedingspatroon aan en helpen je om je nieuwe gewicht te behouden.

SkynCare is jouw partner, we doen het samen!

Zie jij een gezondere levensstijl wel zitten? Wil jij aan de slag met het RainPharma dieet? SkynCare is er voor jou. Onze voedingscoach staat te popelen om met jou te starten. En hey, door de voedingssupplementen zal je huid ook een boost krijgen, iets waar we bij SkynCare natuurlijk veel belang aan hechten.

Heb je nog vragen? Wil je een afspraak? Aarzel niet om ons te contacteren!

info@skyncare.be – 0476028649